Az enyhén, vagy mérsékleten gennyes és gyulladt akné eredményes kezelése a NannoLight intenzív fényimpulzus rendszer használatával.
Mi az akné?
A bőr gyulladásos betegsége, amelyet a bőr pórusainak eltömődése következtében kialakuló felületes bőrelváltozások jellemeznek. Az akné
a bőr faggyúmirigyeinek rendellenessége, ami a pórusok eltömődését és a pattanásoknak vagy mitesszereknek nevezett bőrelváltozások megjelenését eredményezi. Az akné általában az arcon, a nyakon, a mellkason és a vállakon jelentkezik. Bár az akné nem jelent komoly fenyegetést az egészségre, súlyos formája torzulások, maradandó hegek kialakulásához vezethet, amelyek igen zavaróak az elváltozásban szenvedők számára. Akné kezelése az arcon, nyakon, háton; a Fitzpatrick I, II, III IV és V bőrtípusokon alkalmazható.
A kezelés folyamata
Beleegyező nyilatkozatot és egészségügyi űrlapot töltünk ki a pácienssel közösen, mielőtt az első kezelést elvégeznénk. A páciensen tesztvillantást végzünk, hogy ellenőrizzük a bőr reakcióját. Különös óvatosággal kell az adott gyulladt aknés bőrt kezelni. Nem minden esetben kell lefedni kétszer az adott problémás területet. Az első alkalommal már a gyulladt aknénál a Nanno Light speciális szűrője segítségével kifakad. Először a különböző méreganyagok távoznak a bőr felszinéről, majd a tisztulás veszi kezdetét. Mindig kendővel dolgozzunk, hogy eltöröljük a kifakadt részt. A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, melyet megpróbálunk minimálisra csökkenteni a bőrnyugtató krém segítségével. A legjobb eredmény érdekében a páciensnek végig kell járnia a teljes kezelési sorozatot, hogy a kívánt hatást elérje. A fent leírtak egyénenként, bőrtípusként változhatnak. Általában 4-6 kezelés szükséges a tökéletes sima bőr eléréséhez. A kezeléssorozat teljes időtartama alatt ellenjavallt a szoláriumozás, kvarcolás, önbarnító készítmények használata. Napi szinten kell magas faktorszámú fényvédő krémmel gondoskodni az adott területen a fényvédelemről.
Cégünk nem kizárólagos forgalmazója a Nannolight gépnek!