Hatékony fénnyel történő fiatalítás, kollagén termelés, a finom ráncok minimalizálása, a bőrszövet kisimítása a NannoLight intenzív fényimpulzus rendszer használatával

A bőr három rétegű: hám, irha, bőralja
A hám, kozmetikumok felhasználásával igen jól kezelhető.(hidratálás, hámlasztás, tisztítás). A körültekintő és folyamatos bőrápolással a hám épségét és frissességét éveken át karban tarthatjuk. A károsodott hámréteget dörzsöléssel, hámlasztással, lézer segítségével eltávolíthatjuk és újra építhetjük. Kozmetikai készítmények az irhába bekerülve rövid idő elteltével fokozatosan lebomlanak. A krémek és ampullák kizárólag meglévő rostokat tartják karban, újra képződésüket azonban nem segítik elő. A kozmetológiai tudomány bizonyossága szerint a 20. életév betöltése után a kollagén és elasztikus rostok évente 1 százalékukat veszítik el. XXI. század csúcstechnológiai vívmányaként olyan eljárással rukkoltak elő, amely a másodperc tört része alatt égeti ki a bőrt így elkerülve a sérülést és a fizikai fájdalmat, de az intenzív és az erős inger hatására az irha sejtjei újra kezdenek rostokat (kollagén) termelni. A kezdeti Ipl-s berendezésekben maximum 1 vagy 2 apró impulzus sorozatot tudtak befecskendezni az irhába, mely csak részleges eredménnyel járt. A Nannolight 3. generációs csúcskészülékben rugalmasan állítható impulzus sorozatok nem pontszerűen égető, hanem szétszórt vakuszerű hámrétegen áthatolva hatékonyabban stimulálja az irhát, mint eddig bármely erre a célra kifejlesztett készülék.
A kezelés folyamata
Beleegyező nyilatkozatot és egészségügyi űrlapot töltünk ki a pácienssel közösen, mielőtt az első kezelést elvégeznénk. A páciensen tesztvillantást végzünk, hogy ellenőrizzük a bőr reakcióját. A kezelendő felületet kétszer fedjük le az adott testrészen, 3-4 perc pihenőidő beiktatásával. Fontos, hogy ha arcon csináljuk a kezelést, ne csak a problémás területet kezeljük, hanem a teljes arc területre kell a kollagénnek hatni. A bőrpírt, kezelés után bőrnyugtató krémmel pár percig bemasszírozva csökkentjük. A legjobb eredmény érdekében a páciensnek végig kell járnia a teljes kezelési sorozatot, hogy a kívánt hatást elérje. A fent leírtak egyénenként, bőrtípusként változhatnak. A kezelések rendszeres (5-7 alkalom) alkalmazásával, láthatóan fiatalabbá válik. A kezeléssorozat teljes időtartama alatt ellenjavallt a szoláriumozás, kvarcolás, önbarnító készítmények használata. Napi szinten kell magas faktorszámú fényvédő krémmel gondoskodni az adott területen a fényvédelemről.
* Cégünk nem kizárólagos forgalmazója a Nannolight gépnek!