Az egyenetlen pigmentáció és napkárosodás hatásos csökkentése NannoLight intenzív fényimpulzusos rendszer használatával.
Pigmentált bőrelváltozások
Az egészségtelen életvitel, a túlzott napozás, szoláriumozás hatására a bőr állapota romlik, melynek következtében bőrkárosodások léphetnek fel. A Nanno Light, kék zafírból készült szűrőkristály segítségével, a szűrt fényimpulzust szelektíven elnyelik, az elváltozások megszűnnek. Ez az elv jól alkalmazható a májfoltok, öregségi foltok eltávolításában, segít az egyenletes bőrszín visszaállításában, jó eredményeket érhetünk el vele érelváltozások, értágulatok, seprűvéna, éranyajegyek és rosacea kezelésében, ahol a kisebb erek elzáródnak, majd idővel felszívódnak az ismétlődő kezelések során.
kezelés előtt
kezelés után
A kezelés folyamata
Beleegyező nyilatkozatot és egészségügyi űrlapot töltünk ki a pácienssel közösen, mielőtt az első kezelést elvégeznénk. A páciensen tesztvillantást végzünk, hogy ellenőrizzük a bőr reakcióját. A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, melyet megpróbálunk minimálisra csökkenteni a bőrnyugtató folyadék alkalmazásával. A legjobb eredmény érdekében a páciensnek végig kell járnia a teljes kezelési sorozatot, hogy a kívánt hatást elérje. A fent leírtak egyénenként, bőrtípusként változhatnak. A kezelések rendszeres (2-4-6 hetente) alkalmazásával először sötétebbé, jobban láthatóbbá válnak a foltok, majd kezelésről kezelésre egyre halványodnak. A kezeléssorozat teljes időtartama alatt ellenjavallt a szoláriumozás, kvarcolás, önbarnító készítmények használata. Napi szinten kell magas faktorszámú fényvédő krémmel gondoskodni az adott területen a fényvédelemről.
Kinek ajánlható a kezelés?
Mindazoknak, akik szeretnék visszanyerni bőrük eredeti, foltmentes állapotát.
* Cégünk nem kizárólagos forgalmazója a Nannolight gépnek!