A Psoriasis megjelenésének eredményes minimalizálása a NannoLight nulla fok alatti intenzív fényimpulzus használatával. Mi a Psoriasis?

A betegség jellegzetes vonásai a pikkelyesedés, főleg a könyökön, térdeken, hajjal bevont fejbőrön, keresztcsont körül, végbél tájékán és a köldök körül. A betegség kiterjedhet az egész testre is. A bőrelváltozások enyhén pirosak, enyhén kidomborodóak és

ezüstösen csillogó pikkelyekkel vannak borítva. A bőrelváltozás határai élesek. Ha a pikkelyes réteget eltávolítjuk vagy ha vakaródzás közben lejön, akkor kis pontszerű vérzések alakulnak ki. Ezt a képet véres harmatcseppjelenségnek nevezik. A betegség a mozgástér fájdalmas korlátozásához vezethet abban az esetben, ha az ízületekre is kiterjed. Főleg a kis ízületeket támadja meg, amelyek bedagadhatnak és megmerevedhetnek.

A NannoLight speciális zöld és sárga fényspektrumot használ a pikkelysömörös bőrsejtek rendellenes növekedését tápláló vérerek zsugorítására és kiküszöbölésére. A kezeléssel járó hő infravörös hullámhosszokkal kombinálva csökkenti a duzzanatot és a gyulladást, és az ezzel járó viszketést. Psoriasis csökkentése a test és az arc területein a Fitzpatrick I, II, III, IV és V bőrtípusokon alkalmazható.

A kezelés folyamata

Beleegyező nyilatkozatot és egészségügyi űrlapot töltünk ki a pácienssel közösen, mielőtt az első kezelést elvégeznénk. A páciensen tesztvillantást végzünk, hogy ellenőrizzük a bőr reakcióját. Az első kezelés alkalmával már látható lesz, ahogy az adott folt képződmények elkezdenek felszakadni. Általában nagy energiával hatunk az adott problémás terlületre. A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, melyet megpróbálunk minimálisra csökkenteni a bőrnyugtató krém használatával. A legjobb eredmény érdekében a páciensnek végig kell járnia a teljes kezelési sorozatot, hogy a kívánt hatást elérje. A fent leírtak egyénenként, bőrtípusként változhatnak. A kezelések rendszeres (3-6 kezelés) alkalmazásával a probléma megszünik, természetesen ez függ a kezelés nagyságától, bőrtipustól, és a kezelések számától. A kezeléssorozat teljes időtartama alatt ellenjavallt a szoláriumozás, kvarcolás, önbarnító készítmények használata. Napi szinten kell magas faktorszámú fényvédő krémmel gondoskodni az adott területen a fényvédelemről.

* Cégünk nem kizárólagos forgalmazója a Nannolight gépnek!